Prosjekter

Adapti har levert lysanlegg fra innerst i de dypeste gruvene på Svalbard til sikkerhetsbelysningen til de norske styrker i Afghanistan. Vi har vært med å levere kongeskipet og redningsbåter, smøregraver og datasentre. Vi lyser også opp både Majonesen og kaviaren fra Mills, laksen fra Lovund og yogurten fra Tine.

Hoppern skole

Hoppern skole er Moss kommune's nye stolthet og er en skole det ble lagt virkelig sjel i når det kom til design og bærekraftighet. Skolen er bygget i massivtre og innehar en rekke energisparende tiltak som solceller og markedets mest effektive trådløse lysstyrings system - Smartscan. Det var gøy å bidra med både tekniske og planmessig lysdesign, porgrammering og nå driftsovervåkning med døgnkontinuerlig rapportering.

Herøya Industripark

Gjennom en årrekke har Adapti levert høykvalitets industriprodukter til bedriftene ved Herøya Industripark. Her finnes både EX soner og områder med ammoniak for ikke å snakke om områder med høye temperaturer og ekstrem korrosjon.

Vestby skole

Vestby Videregående Skole fikk nylig nyopppusset frisørlinje som Adapti fikk lov å levere med Smartscan fra topp tl tå.

Moss ishall

Når Mossishall skulle redusere energiforbruket og varmeskapningen i hallen falt valget på Solow LED og Smartscan trådløs lysstyring. Dette gir både full fleksibilitet i lysanlegget, reduserte strømutgifter på mer en 75% til bruk på lys og vesentlig mindre varme produksjon kontra de gamle 400W.

Vahl skole

Vahl Skole i Oslo sentrum har gradvis fått oppgradert hele lysanlegget ved skolen til å møte dagens krav til lys og universell utforming. I overkant av 1000 Smartscan trådløse styrte armaturer gjorde arbeidet enkelt og problemfritt.

Jernbanetorget

Når Oslo Sporeveier skulle skifte sine gamle armaturer ble Adapti spurt om vi kunne spesiallage 6m lange tubearamturer som kunne tåle å stå i dette miljøet. Det oppdraget tok vi med glede og er du i området så ta gjerne en kikk, vi synes det ble riktig så bra.

Tine meierier

Tine Meierier på Tretten har A-Line Pro armaturer med stort hell, anlegget har vært driftet feilfritt i et særdeles tøft miljø siden 2017.

Yara

Adapti har gjennom mange år levert en rekke installajsoner til Yara i Porsgrunn, både innen EX og tung spesialindustri.

Kampen skole

Kampen skole har fått nytt Smartscan Lysanlegg med Colouractive Human Centric Lighting. Lærere har tilgang til sin egen app som lar de sette både kelvintemperatur og scener i klasserom. Driftsleder har full oversikt over lysanlegget på webbasert driftsovervåkning.

Oslo internet exchange

Adapti har levert lysanlegget til Oslo Internet Exchange som er et av Oslo's største datalagringssentre. Porduktene er Realta, A-Line Pro, og Zip-Line skinne system.