Bærekraft, miljø og kvalitet

Hva er bærekraftig? Bærekraftig er et begrep som har kommet for fullt i vår bransje, og det er ikke et begrep enhver kan kaste rundt seg uten å kunne dokumentere det.

For oss betyr det at vi har som mål å levere produkter til kunder som er dokumenterbart miljøvennlig produsert.

Vi er stolte av å kunne si at våre IOT produkter har et eget Co2 fangstprogram i form av treplanting og siden 2009 har det blitt plantet over 150 000 trær i vårt program som tilsvarer over 32 000 tonn Co2 absorbsjon.

Adapti tar bærekraftig på alvor og våre IOT produkter er ikke bare produsert i henhold til ISO14001:2015, men det er også mer, og derfor er vi stolte av å kunne si at våre IOT produkter har et eget Co2 fangstprogram i form av treplanting og siden 2009 har det blitt plantet over 150 000 trær i vårt program som tilsvarer over 32 000 tonn Co2 absorbsjon.

Alle våre IOT produkter testes før pakking og utsending, på denne måten unngår vi leveranser av varer som ikke fungerer optimalt. Dette byr på flere fordeler for deg som kunde.

Bærekraftig er også kvalitet og varighet, og nettopp derfor etterstreber vi å levere den høyeste kvaliteten vi kan klare å levere. Dette sikrer lengst levetid og minimalt med service som igjen reduserer Co2 fotavtrykket. Våre IOT produkter leveres i henhold til ISO9001:2015 og tilfredsstiller

Våre IOT produkter satt sammen i system er også en ideell plattform for din bedrift til å kunne dokumentere ditt Co2 fotavtrykk – Smartscan forteller deg i detalj om ditt utslipp ved bruk.

1Kwh redusert forbruk gir 17 gram i gevinst

*kilde: NVE

For hver Kwh du reduserer forbruket i ditt bygg reduserer du byggets utslipp med 17g* – det høres kanskje ikke så mye ut, men om du drifter 1000 lysarmaturer som samlet trekker 10kW, så har du en installasjon som produserer 17gram x 10kw = 170g  x 24timer = 4Kg i døgnet.  

Dette kan du potensielt redusere til et trekk som gir deg et snitt på 2,5kW –eller 1Kg i døgnet. Det utgjør en reduksjon på over 1 tonn Co2 pr år.

Produkt testing

Alle våre IOT produkter testes før pakking og utsending, på denne måten unngår vi leveranser av varer som ikke fungerer optimalt. Dette byr på flere fordeler for deg som kunde.

  • Å være miljøvennling betyr også å handle bevisst
  • Å være bærekraftig betyr også å benytte produsenter som tar sitt ansvar
  • Vår nåtid - våre barns fremtid

THE QUEEN´S AWARD

Dronningens pris for bedrifter er den mest høytstående prisen en Engelsk bedrift kan vinne. Thorlux har nylig vunnet kategorien innenfor innovasjon med sitt revolusjonerende Smartscan lysstyringssystem. 

Prisvinneren blir målt på bedriftens totalitet innen bærekraftig produksjon og samfunnsnyttighet. Innovasjons-prisen blir delt ut på grunnlag av nytenkning og innovasjoner som kommer samfunnet til gode. 

Vi er stolte av å kunne promotere løsninger og produkter som er anerkjent langt forbi våre egne opp-fatninger og prisen representerer en internasjonal anerkjennelse av både våre produkter, produksjonsmetoder, teknologi og løsninger. 

Månedens bygg i Grønn Byggallianse

Adapti leverte Månedens bygg i Grønn Byggallianse, November 2020

Se mer (ekstern side)